Juul & Nielsen A/S
Juul & Nielsen og Barslund I/S
Barslund A/S
MUFFBYG A/S
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Kjær Knudsen A/S
Bytømreren A/S
Schantz Byg A/S
MB & JFP I/S
Jørgen Friis Poulsen a/s

Kom godt fra start med et BEC opstartsmøde

Kom godt fra start med et BEC opstartsmøde

Når I bruger BEC til BYGGE DIALOG eller BYGGE RATING er et opstartsmøde med deltagelse af en konsulent fra BEC den bedste måde til at starte et godt samarbejde mellem alle byggeriets parter. Det er samtidigt et ekstra stærkt signal om, at I tager opgaven seriøst og ønsker at bidrage til en god byggeproces. Vi er erfarne og formår at facilitere et godt opstartsmøde og lytte til alle parter, så vi dermed er et sæt ”ekstra ører”, som du kan have stor gavn af. Det er normalt ikke os, der styrer mødet - men vi hjælper dig med at gøre det professionelt.

Et opstartsmøde handler om at afstemme forventningerne til byggeprocessen mellem sagens parter og få opstille en målsætning for, hvordan I sammen opnår det bedst mulige resultat. Erfaringerne viser, at den beskedne udgift til at godt opstartsmøde kommer mange gange igen i form af sparede ekstraomkostninger.

 

Hvor foregår det?
Et opstartsmøde med deltagelse af BEC foregår typisk på byggepladsen eller hos jer. Vi lægger også gerne lokale til, hvis I ønsker det.

 

Hvem skal deltage og hvor lang tid tager det?
Vi anbefaler, at mødet, udover en konsulent fra BEC, som minimum har deltagelse af en repræsentant fra bygherren og din virksomhed. Et opstartsmøde har typisk en varighed på 1,5-2 timer.

 

Hvad koster det?
Prisen for et opstartsmøde med deltagelse af en konsulent fra BEC er kun 2.000 kr. ex moms + transport.


Bestil nu
- ring til os på 3264 1440 (man.-fre. kl. 8:30-16:00)

 

Download
Beskrivelse i pdf


Medlem af BUILDING SUPPLY