Nord Arkitekter ApS
Dominus A/S
Region Midtjylland
Dominus A/S
Bravida Danmark A/S
HTH Køkkener A/S
Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl A/S
Hansen & Larsen A/S
RAMBØLL Danmark A/S
Kærsgaard & Andersen A/S

Deltag i BOOST projektet og få bedre byggeproces

Deltag i BOOST projektet og få bedre byggeproces

BOOST er et projekt, der udføres i samarbejde mellem vores virksomheder LivingLean og Byggeriets Evaluerings Center. Projektets formål er at udbrede anvendelsen af vores digitale værktøjer, der forbedrer samarbejdet i alle led og samtidig effektiviserer byggeriet. I BOOST projektet går vi nye veje ved at kombinere vores eksisterende og velafprøvede digitale værktøjer BYGGE DIALOG og LACURO Potentialemålingen®.

Vi inviterer hermed din organisation til at deltage i projektet. Du skal ikke være ’forsøgskanin’, men derimod opnå bedre samarbejde og øget effektivitet ved at anvende vores digitale værktøjer. Og vi håber, at I vil medvirke til at fortælle herom i jeres netværk. Tanken er, at vi giver jer et BOOST, og dermed får vi et BOOST.

 

Dit udbytte
Vi vil hjælpe jer med at opnå en bedre byggeproces og et bedre samarbejde til gavn for alle parter på byggeprojektet. Erfaringen viser, at der er et meget stort økonomisk potentiale at hente – for stort set alle aktører i en byggesag.

 

Vores tilbud
I kan deltage i BOOST projektet ved at stille et byggeprojekt til rådighed. Vi leverer følgende:

  • Opstartsmøde hos jer eller hos os
  • BYGGE DIALOG – målinger af samarbejdet mellem projektets parter og feedback
  • LACURO Potentialemålingen® og feedback

BYGGE DIALOG målingerne viser løbende, hvor der ligger forbedringsmuligheder i samarbejdet. LACURO Potentialemålingen® giver konkret viden om, hvor man bør sætte ind for at optimere arbejdsprocesser, minimere spild og forbedre samarbejdet.

 

Din investering
Det koster kun 9.500 kr. at deltage for medlemmer af Bygherreforeningen (for øvrige er prisen 19.500 kr.). Der vil kun være et beskedent tidsforbrug hos personer, der er tilknyttet byggeprojektet og som bliver inddraget i anvendelsen af vores værktøjer. Hvilke personer og hvor mange, det drejer sig om, aftaler vi sammen. Vi sørger selvfølgelig for at forstyrre byggeprojektet mindst muligt.

 

Tilmeldte byggeprojekter
Vi tilbyder, at 5 byggeprojekter kan deltage i BOOST projektet. Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Efterfølgende byggeprojekter kan også tilmeldes, men vi kan desværre kun tilbyde rabat til de 5 første.

Byggeprojekt 1  Ledig – kontakt os
Byggeprojekt 2 Ledig – kontakt os
Byggeprojekt 3 Ledig – kontakt os
Byggeprojekt 4 Ledig – kontakt os
Byggeprojekt 5 Ledig – kontakt os

 


Er du interesseret i at deltage?

Kontakt os

  

Torben Vang
Partner i LivingLean

E: torben@livinglean.dk
M: 4019 4898

     
 

Peter Hesdorf
Adm. direktør i Byggeriets Evaluerings Center

E: ph@byggerating.dk
M: 2283 9296


Medlem af BUILDING SUPPLY