DEM
Linjen A/S
Friis & Moltke A/S
tnt arkitekter a/s
D.A.I. A/S
Nova5 arkitekter as
Christensen & Co. Arkitekter A/S
Entreprenørfirmaet Poul Pedersen A/S
Bytømreren A/S
Entreprenørgården Munkebo A/S

Blanketter

Blanketter

 

Du kan frit benytte blanketterne på denne side.

 

 

Procesevaluering

Hvis du er entreprenør og har en entreprise, der er tilmeldt hos Byggeriets Evaluerings Center, anbefaler vi, at du beder din kunde gennemføre denne evaluering ca. midtvejs i entreprisen. På den måde får du mulighed for at rette op på evt. lave karakterer inden den endelige evaluering. Procesevaluering tæller ikke med i virksomhedens BYGGE RATING.

PDF blanket til udfyldning på PC

PDF blanket til udfyldning 'i hånden'

 

 

Mangelliste

Til brug ved aflevering af entreprise. Ved brug af denne mangelliste bliver mangler registreret på en måde, der svarer til den indberetning, som skal foretages for entrepriser, der er tilmeldt til BYGGE RATING. Det letter indberetningen betydeligt.

PDF blanket til udfyldning på PC

PDF blanket til udfyldning 'i hånden'

Oplysninger til beregning af BYGGE RATING

Til brug ved aflevering af entreprise. I denne blanket registreres de oplysninger, der skal indberettes til Byggeriets Evaluerings Center i forbindelse med evaluering af en entreprise. Hvis bygherre og entreprenør udfylder blanketten sammen, fx ved aflevering af entreprisen, er det efterfølgende nemt for bygherren at indberette oplysningerne til BEC.

PDF blanket til udfyldning 'i hånden'


 

Hvis du bruger Google Chrome:
Der kan være problemer med blanketterne i Google Chrome. Gør derfor følgende: 1) højreklik på link, 2) vælg "Gem destination som..." eller "Save target as...", 3) Gem filen på din computer og 4) Åbn filen på din computer.