Adsbøll Entreprise A/S
Krogh Madsen Arkitekter A/S
HP Byg A/S
ADEPT ApS
Otis A/S
LINK arkitektur A/S
KHS Arkitekter A/S
Juul & Nielsen A/S
Juul & Nielsen A/S
Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S

BEC giver værdi på flere parametre!

BEC giver værdi på flere parametre!

Her kan du læse om, hvordan nogle af vores kunder anvender vores ydelser i deres professionelle dagligdag.

 

 

Vesthimmerlands Kommune

"Det var en vældig positiv oplevelse og vi ser gerne mere af samme slags.”

 Læs mere|Læs mindre

 

 

Vi har i Vesthimmerlands Kommune evalueret vores byggeprojekter gennem et stykke tid. På vores seneste sag blev der stort set ikke registreret nogle fejl og mangler og flere entreprenører præsterede en mangelfri aflevering. Det var en vældig positiv oplevelse og vi ser gerne mere af samme slags. 

Peter Helge Staun, Projektleder

 

 

Rudersdal Kommune

"Vi bruger flittigt formuleringerne i ”udbudsgeneratoren” på Byggeriets Evaluerings Centers hjemmeside”

 Læs mere|Læs mindre

 

 

I Rudersdal Ejendomme har vi efterhånden i en række tilfælde stillet krav om fremsendelse af BYGGE RATING i forbindelse med prækvalifikation og vi bruger flittigt formuleringerne i ”udbudsgeneratoren” på Byggeriets Evaluerings Centers hjemmeside. 

Vi medvirker desuden meget gerne til evaluering af entreprenører og rådgivere i videre omfang end vi er forpligtede til.
 

Tove Røy, Chefkonsulent

 

KPF Arkitekter A/S

"BYGGE RATING er vores dokumentation for, at vi kan indfri de høje forventninger, kunden og vi selv stiller, til levering og eksekvering af de enkelte byggesager"

 Michael Reventlow-Mourier, Adm. Direktør

 

   
 

White Arkitekter A/S

"Vi udvælger hvert år særlige fokusområder fra vores BYGGE RATING, og arbejder målrettet med strategisk udvikling og forbedring af disse..."

Læs mere|Læs mindre

 

 

White arkitekter anvender BYGGE RATING i flere forskellige sammenhænge: 

- Hos White har vi stort fokus på at leve op til vores kunders forventninger og behov, og på at forbedre vores arbejdsmetoder. I disse bestræbelser anvendes BYGGE RATING som et af firmaets primære pejlemærker. Vi udvælger hvert år særlige fokusområder fra vores BYGGE RATING, og arbejder målrettet med strategisk udvikling og forbedring af disse i vores virksomhedsplan for det kommende år. 

- Som arkitekt – og totalrådgivere melder vi alle statslige og almene byggerier til evaluering, og også gerne opgaver for private bygherrer. Bygherrens forventninger sikres undervejs i projekterne i forbindelse med midtvejsevalueringerne. Firmaets BYGGE RATING anvendes ofte som dokumentation i forbindelse med opfyldelse af kriterier i prækvalificeringer og i forbindelse med udbud. 

- Som bygherrerådgivere bistår vi ofte bygherrer i udbud af totalrådgivning eller totalentrepriser. Her indgår BYGGE RATING ikke kun i forbindelse med udbud af statslige og almene byggerier, men også ofte som et kriterium for at sikre vores kunder det allerbedste projekt, da dette sjældent udelukkende handler om at konkurrere på pris men i høj grad også på god kvalitet.
 

Frans Andersen, administrerende direktør

 

 

Kærsgaard & Andersen A/S

"En god BYGGE RATING er et vigtigt salgsparameter, og en meget brugbar måde at fortælle nye kunder om firmaets formåen"

 Læs mere|Læs mindre

 

 

Vi har valgt at bruge BYGGE RATING aktivt lige siden indførelsen i 2009. Vores første BYGGE RATING var virkelige fin, og efterfølgende har vi lagt stor vægt på at opretholde det flotte niveau. 

En god BYGGE RATING er et vigtigt salgsparameter, og en meget brugbar måde at fortælle nye kunder om firmaets formåen. Medarbejderne bliver orienteret om alle evalueringer, hvilket har bevirket at der er gået sport i at få gode bedømmelser. 

Vi anvender kun Byggeriets Evaluerings Center. Dels fordi vi altid har fået en fin betjening hos Byggeriets Evaluerings Center, men også fordi systemet med at have alle evalueringsdokumenterne samlet ét sted er praktisk og meget betjeningsvenligt.


Leo Helmer, Afdelingsleder

 

 

Creo Arkitekter A/S

”Som rådgivervirksomhed analyserer vi løbende vores BYGGE RATING rapport fra Byggeriets Evaluerings Center, med henblik på fortsat at forbedre arbejdsmetoden til, hvordan vi leverer vores ydelser"

 Læs mere|Læs mindre

 

 

Som rådgivervirksomhed analyserer vi løbende vores BYGGE RATING rapport fra Byggeriets Evaluerings Center, med henblik på fortsat at forbedre arbejdsmetoden til, hvordan vi leverer vores ydelser. Et eksempel er vores bidrag til et konstruktivt samarbejde mellem projektets aktører. Det lidt diffuse punkt behøver ikke være svært eller ”rocket science”. Det er vores erfaring, at samarbejdet opleves mere tilfredsstillende, når vi er bevidste om, hvilken rolle vi som arkitekter skal indtage undervejs. 

Hos Creo Arkitekter arbejder vi målrettet med vores position som både facilitator af processer og rådgiver i disse. Denne balanceakt gør os i stand til at lede projektteams igennem komplekse problemstillinger på betryggende vis. Vi gør i praksis brug af både procesfaglige og arkitektoniske værktøjer fra energiskabende øvelser sidst på eftermiddagen til hurtige skitser her og nu, der viser den rumlige konsekvens af en spontan tanke. På denne måde oplever samarbejdspartnere og bygherre en sjov og medrivende proces. 

Vi tror vi på, at alle kan byde ind med tiltag til fremdrift i processen. En konstruktiv dialog i processer opstår, når der er etableret et respektfuldt rum til de enkelte tanker og overvejelser. Vi arbejder bevidst med at skabe plads til forskellige synspunkter undervejs, så alle bevæger sig i den samme retning. Kodeordet er nærvær, tilstedeværelse og at turde som rådgiver at tage ansvar og lytte til den uundgåelige modstand, der ind imellem opstår, når folk skal samarbejde.
 

Creo Arkitekter A/S

 

 

Anker Hansen & Co. A/S

"BEC har en flok passionerede og dedikerede medarbejdere som skaber unikke og personaliserede løsninger for deres kunder"

 

 Læs mere|Læs mindre

 

 

Når konkurrencen er hård, er det vigtig, at vi altid er fagligt kompetente, nærværende, innovative og tilgængelige i forhold til vores kunder og samarbejdspartnere. BEC har en flok passionerede og dedikerede medarbejdere som skaber unikke og personaliserede løsninger for deres kunder. 

Helmut Melcher, Salgschef

 

 

Dansk Boligbyg A/S

Vi bruger BYGGE RATING i vor løbende evaluering for at sikre, at vi altid lever op til vore egne krav om absolut bedste kvalitet – vort motto er ganske enkelt: Kundens tilfredshed er vores styrke! 

Ole Dam Rasmussen, Direktør


BYGGE RATING kan anvendes af bygherren til udvælgelse af entreprenører og rådgivere. Systemet giver en unik mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag.

BYGGE RATING er et kvalitetsstempel, som rådgivere og entreprenører kan vise på deres hjemmeside og vedlægge deres tilbud og ansøgninger om prækvalifikation.

Når en byggesag tilmeldes BYGGE RATING sikres et øget fokus på en god byggeproces, et byggeri i den aftalte kvalitet og med en rettidig overdragelse.

 

Er du klar til at komme i gang?

Bliv medlem af BEC og vælg en medlemspakke, som passer til din virksomhed.

Medlemspakker og priser       Tilmeld sag

 

Spørgsmål?

Ring til os på telefon 3264 1440 eller brug chatten her på siden (chatten er kun åben i kontortiden).

Du kan også sende en e-mail til info@byggerating.dk - så svarer vi dig hurtigst muligt.

 

Del på

Medlem af BUILDING SUPPLY