Linjen A/S
RAMBØLL Danmark A/S
Norconsult A/S
Linjen A/S
Byggeselskabet Paulsen
Byens Tag og Facade A/S
Hauge Gruppen
Dp-Ventilation A/S
H. Nielsen & Søn A/S
H. Nielsen & Søn A/S

BYGGE DIALOG

BYGGE DIALOG

BYGGE DIALOG er et procesværktøj, som anvendes undervejs i byggeprocessen for at understøtte det gode samarbejde mellem byggesagens aktører. BYGGE DIALOG er en moderne, digital tilfredshedsmåling, som følges op med dialog og handling.

 

Med BYGGE DIALOG får du fuld fleksibilitet

Vi hjælper dig med at tilpasse BYGGE DIALOG præcis til din byggesag. Systemet er 100 % fleksibelt. BYGGE DIALOG kan tilpasses præcis dit behov, uanset om du ønsker den mindste version, den fulde version - eller noget midt imellem...

Den mindste version   Den fulde version
  
BYGGE DIALOG kan anvendes som en traditionel kundetilfredshedsmåling, hvor kunden bedømmer sin rådgiver eller entreprenør en eller flere gange i løbet af byggeprocessen   BYGGE DIALOG kan også anvendes i fuld skala, hvor flere parter i en byggesag bedømmer hinanden flere gange i løbet af byggeprocessen. I figuren er vist 3 parter, men der kan sagtens indgå flere.

  

Fuld fleksibilitet

 + Kan anvendes på små og store sager

 + Antallet af målinger og hvem, der deltager i målingerne tilpasses den enkelte sag

 + Benyt vores standardopsætning eller lav opsætning med egne spørgsmål

 

Standardopsætninger for bygherre, entreprenør og rådgiver

Når du tilmelder en sag til BYGGE DIALOG kan du vælge vores standardopsætning. Det er en liste af spørgsmål, som specifikt adresserer den enkelte aktørs rolle. Vi tilbyder standardopsætninger for bygherre, rådgiver og entreprenør.

Fordelen ved at bruge standard opsætningen er, at der er andre, som bruger samme opsætning. Dermed får du mulighed for at holde dine egne karakterer op imod branchegennemsnittet. Det kan du læse mere om i BYGGE DIALOG rapporten, som du modtager på hver sag, du tilmelder.

 

↓ Klik for at læse mere ↓

 

↓ Klik for at læse mere ↓

 

↓ Klik for at læse mere ↓


Bygherrens
BYGGE DIALOG

 


Entreprenørens
BYGGE DIALOG

 


Rådgiverens
BYGGE DIALOG

 

Du har selvfølgelig også mulighed for at lave din egen opsætning, hvor du kan oprette egne spørgsmål, slette spørgsmål mv. 

 

BYGGE DIALOG på en rammeaftale

Vi tilbyder desuden BYGGE DIALOG, som er målrettet rammaaftaler i byggeriet. En rammeaftale løber typisk over 4 år. Vi indhenter en tilfredshedsmåling fra kunderne på de opgaver, der udføres under rammeaftalen. 

Vi kan eksempelvis sætte systemet op til at måle på hver 2. opgave.

  

Læs mere: BYGGE DIALOG på en rammeaftale

 

Sådan foregår en BYGGE DIALOG måling

  1. En uge før den planlagte måling modtager du en e-mail med et link til at aktivere målingen. Vi sætter kun målingen i gang, hvis du giver 'grønt lys'
  2. Hver respondent modtager en e-mail med et link til målingen
  3. Du kan vælge at få en advisering pr. e-mail hver gang en respondent udfylder målingen
  4. Resultaterne opdateres løbende på dit dashboard her på hjemmesiden
  5. Du kan downloade en rapport på 5-7 sider med resultatet af målingen

 

+ BYGGE DIALOG målingen foregår online

+ Det tager 3-4 minutter

+ Viser hvad du svarede i sidste måling

+ Tilpasser sig automatisk iPad, mobil eller PC

Mål - følg op - mål - følg op...og få høj tilfredshed

BYGGE DIALOG giver dig en early warning, hvis samarbejdet på en byggesag udvikler sig i en uheldig retning. Det giver dig mulighed for at reagere, inden små problemer vokser sig store. BYGGE DIALOG er et "blødt" værktøj, som også har effekt på de "hårdere" og umiddelbart målbare parametre. Eller mere populært udtrykt, kvalitet i byggeprocessen fremmer bundlinjen og produktiviteten.

Når vi gennemfører BYGGE DIALOG målinger på en byggesag, ser vi ofte, at tilfredsheden med samarbejdet falder en smule i starten af projektet. Det er ikke negativt, men et udtryk for at BYGGE DIALOG målingen medvirker til at få de små problemer op til overfladen tidligt i processen. Det kan være små forhold, der har en dårlig indvirkning på samarbejdet, som kommer frem i BYGGE DIALOG målingen. Det giver mulighed for at følge op og lave justeringer. Dermed stiger tilfredsheden, kurven vender, og vi registrerer ofte en meget høj tilfredshed med samarbejdet i slutningen af projektet.

 

BYGGE DIALOG skalaen

Særdeles tilfreds

Meget tilfreds

Tilfreds

Mindre tilfreds

Ikke tilfreds

 


Er du klar til at komme i gang?

Vælg en medlemspakke, som passer til din virksomhed.

Medlemspakker og priser       Tilmeld sag

 

Domea.dk anvender BYGGE DIALOG

Byggechef Charlotte Nørbak udtaler, "BYGGE DIALOG er et konkret værktøj til at tjekke af samarbejdet på et byggeprojekt. Det er nemt at anvende og passer godt ind i Domea.dks byggepolitik, som foreskriver at vi som bygherre går forrest og styrker samarbejdet mellem alle de professionelle parter igennem byggeprocessen. BYGGE DIALOG kan anvendes som en direkte ledelsesrapportering til Byggechefen og det er med til at klarlægge vores udviklingspotentiale som professionel bygherreorganisation".

 

Faktaark

På 2 sider har vi samlet nyttige fakta om BYGGE DIALOG

Download faktaark

 

 

Spørgsmål?

Ring til os på telefon 3264 1440

Du kan også sende en e-mail til info@byggerating.dk - så svarer vi dig hurtigst muligt.